Корзина
12 отзывов
Киевул. Богдана Хмельницкого 19/21
+380733040707
+380663040707
+380965050707
Nespresso Club

Кофе MACCHIATO LUNGO со льдом и печенье с фундуком

Кофе MACCHIATO LUNGO со льдом и печенье с фундуком

Ua

Інгредієнти:

Для Macchiato Lungo з льодом: капсула Гран Крю Vivalto Lungo або Vivalto lungo Decaffeinato, кілька столових ложок подрібненого льоду, кілька столових ложок молочної пінки, кілька столових ложок цукру, какао-порошок

Для печива з фундуком: яєчні білки, 50 г розтопленого масла, 50 г цукру, 50 г борошна, 40 г подрібненого фундука

Для Macchiato Lungo з льодом:

  1. Приготуйте каву в чашці Lungo (150 мл), додайте цукор.
  2. Приготуйте молочну пінку і залиште в стороні.
  3. Налийте каву в келих, змішайте його з подрібненим льодом і зверху додайте молочну пінку.
  4. Посипте шаром какао-порошку.

Для печива з фундуком:

  1. Нагрійте духовку до 180 ° C
  2. Злегка збийте яєчні білки в піну, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, фундук і ретельно перемішайте.
  3. Помістіть маленькі кульки суміші на силіконовий лист для випічки на невеликій відстані один від одного.
  4. Натисканням пальців надайте їм форму диска.
  5. Випікайте протягом 8-10 хв в духовці, потім залиште остигати.

Ru

Ингредиенты:

Для Macchiato Lungo со льдом: капсула Гран Крю Vivalto Lungo или Vivalto lungo Decaffeinato, пара столовых ложек дробленого льда, пара столовых ложек молочной пенки, пара столовых ложек тростникового сахара, Какао-порошок

Для печенья с фундуком: яичные белки, 50 г растопленного масла, 50 г сахара, 50 г муки, 40 г дробленого фундука

Для Macchiato Lungo со льдом:

  1. Приготовьте кофе в чашке Lungo (150 мл), добавьте сахар.
  2. Приготовьте молочную пенку и оставьте в сторону.
  3. Налейте кофе в бокал, смешайте его с измельченным льдом и сверху добавьте молочную пенку.
  4. Посыпьте слоем какао-порошка.


Для печенья с фундуком:

  1. Нагрейте духовку до 180° C 
  2. Слегка взбейте яичные белки в пену, добавьте растопленное сливочное масло, муку, фундук и тщательно перемешайте.
  3. Поместите маленькие шарики смеси на силиконовый лист для выпечки на небольшом расстоянии друг от друга.
  4. Нажатием пальцев придайте им форму диска.
  5. Выпекайте в течение 8–10 мин в духовке, затем оставьте остывать.