Корзина
13 отзывов
Киевул. Богдана Хмельницкого 19/21
+380965050707
Nespresso Club

Овсяное печенье и CARAMELITO

Овсяное печенье и CARAMELITO

Ua

Інгредієнти:

6 капсул Caramelito (6 x 40 мл) - 6 x 50 мл молока.
Для печива:

100 г м'якого вершкового масла

100 г тростинного цукру

1 яйце

100 г борошна грубого помелу

80 г вівсяного борошна

50 г вівсяних пластівців ( «швидкого приготування»)

40 г подрібнених горіхів

½ чайної ложки соди

2 щіпки солі

  1. У мисці кухонного комбайна збийте масло з цукром, додайте яйце, збийте повторно, потім додайте борошно, вівсяні пластівці, горіхи, соду і сіль.
  2. Збивайте  до тих пір, поки тісто не стане густим.
  3. Сформуйте тісто в ковбаску діаметром 5 см, загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на 2 години.
  4. Розігрійте духовку до 180 ° С
  5. Наріжте рулет з печива кружечками, помістіть печиво на деко, застелене пергаментним папером і запікайте близько 10 хвилин.
  6. Подавайте з капучино Caramelito (40 мл).
  7. Для ефекту крем-брюле на каву посипати тростинний цукор, а потім довести до коричневого відтінку за допомогою кулінарної горілки.

Ru

Ингредиенты:

6 капсул Caramelito (6 x 40 мл) – 6 x 50 мл молока.
Для печенья: 

100 г размягченного сливочного масла

100 г тростникового сахара

1 яйцо

100 г муки грубого помола

80 г овсяной муки

50 г овсяных хлопьев(«быстрого приготовления»)

40 г измельченных орехов

½ чайной ложки соды

2 щепотки соли

  1. В миске кухонного комбайна взбейте масло с сахаром, добавьте яйцо, взбейте повторно, затем добавьте муку, овсяные хлопья, орехи, соду и соль.
  2. Взбивайте в несколько приемов до тех пор, пока тесто не станет густым.
  3. Сформируйте тесто в колбаску диаметром 5 см, заверните в пищевую пленку и поставьте в холодильник на 2 часа.
  4. Разогрейте духовку до 180° С
  5. Нарежьте рулет из печенья кружочками, поместите печенье на противень, застеленный пергаментной бумагой и запекайте около 10 минут.
  6. Подавайте с капучино Caramelito (40 мл).
  7. Для эффекта крем-брюле на кофе посыпать тростниковый сахар, а затем довести до коричневого оттенка с помощью кулинарной горелки.