Корзина
13 отзывов
Киевул. Богдана Хмельницкого 19/21
+380965050707
Nespresso Club

ЛИМОННО-ЯГОДНЫЙ POSSET И LIVANTO

ЛИМОННО-ЯГОДНЫЙ POSSET И LIVANTO

Інгредієнти:

Для лимонного крему:

  • 400 мл вершків
  • 150 мл лимонного соку
  • 160 г цукру
  • 4 желатинових листа (всього 8 г)

Для ягідного верхнього шару:

  • 250 г полуниці
  • 125 г смородини
  • 10 шт  ожини
  • 50 г цукру
  • 2 листи желатину (всього 4 г)
  1. Замочіть в одній тарілці 4 листа желатину і 2 листа в іншій тарілці.
  2. Доведіть вершки до кипіння, зніміть з вогню і додайте 4 осушених листа желатину.
  3. Змішайте цукор і лимонний сік, залийте вершками, перемішайте ще раз.
  4. Розділіть суміш на 6 десертних келихів, дайте охолонути і поставте в холодильник на ніч.
  5. Варіть ягоди з 10 мл води і цукром протягом 5 хвилин, додайте 2 осушених листа желатину.
  6. Процідіть сік через сито, сильно натискаючи тильною стороною ложки.
  7. Дайте охолонути, а потім акуратно налийте сік поверх вершків в кожен келих, знову помістіть в холодильник до моменту подачі до столу.
  8. Подавайте з еспресо Livanto (40 мл).

Ru

Ингредиенты: 

Для лимонного крема:
  • 400 мл сливок
  • 150 мл лимонного сока
  • 160 г сахара
  • 4 желатиновых листа (всего 8 г)
Для ягодного верхнего слоя: 
  • 250 г клубники
  • 125 г смородины
  • 10 ежевик
  • 50 г сахара
  • 2 листа желатина (всего 4 г)
  1. Замочите в одной миске 4 листа желатина и 2 листа в другой миске.
  2. Доведите сливки до кипения, снимите с огня и добавьте 4 осушенных листа желатина.
  3. Смешайте сахар и лимонный сок, залейте сливками, перемешайте еще раз.
  4. Разделите смесь на 6 десертных бокалов, дайте остыть и поставьте в холодильник на ночь.
  5. Варите ягоды с 10 мл воды и сахаром в течение 5 минут, добавьте 2 осушенных листа желатина.
  6. Процедите сок через сито, сильно нажимая тыльной стороной ложки.
  7. Дайте остыть, а затем аккуратно налейте сок поверх сливок в каждый бокал, снова поместите в холодильник до момента подачи к столу.
  8. Подавайте с эспрессо Livanto (40 мл).